Păstrează-ți Casa Igienizată și Strălucitoare cu Kirby

Sistemul Kirby pentru o Curățenie de Excepție și Igienă Impecabilă

 

Ai oportunitatea unei prezentări
GRATUITE la domiciliu

EXCELENȚA în igenizarea și curățarea locuințelor

Aspirare păr animale

Igienizarea saltelelor și mochetelor

Sistem rapid de împrospătare a aerului

Revizie tehnică gratuită și Suport

KIRBY ESTE MAI MULT DECÂT UN ASPIRATOR SIMPLU

Singura mașină pentru toate nevoile dvs. de curățare a casei.

Singura mașină pentru toate nevoile tale de curățare a casei. De peste 90 de ani, compania Kirby s-a dedicat perfecționării unui singur produs – un sistem de curățenie bazat pe primul aspirator creat de Jim Kirby. Conceput și fabricat cu tehnologie avansată, ultimul model – Kirby Sentria – se bazează pe deviza noastră referitoare la Calitate, Fiabilitate și Performanță.

Folosind sistemul Kirby, curățenia capătă un cu totul alt înțeles. Fabricat pentru a oferi o curățenie în profunzime, protejează și menține valoarea căminului tău, creând un ambient mai curat și mai sănătos. Este lider în această industrie și rezistă competiției de fiecare dată.

Kirby se găsește pe piața din România din anul 1994 și deja sunt câteva mii de proprietari ai sistemului Kirby care fac parte din marea familie Kirby.

Detalii tehnice

12 Adaptoare Separate într-un Singur Aparat

Datorită puterii sale, face ca totul să fie posibil. Fabricat din aluminiu, nu din plastic, se poate transforma ușor într-un Aspirator Vertical, într-un Adaptor de Spălat Covorul, într-un Aspirator cu Furtun și Țevi, într-un Adaptor de Lustruit Suprafețe Tari și Netede și chiar mai mult. Nu este doar un aspirator, este un sistem complet de curățenie. Nu este nevoie să investiți în mai multe aparate sau să găsiți locuri pentru a le depozita, cu sistemul de curățenie Kirby Sentria, le puteți avea pe toate!

Aspirator vertical

Aspirator de mană

Aspirator canistră

Aspirator​

Covor | Covoare | Mobilă

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun aspirator pentru curățare profundă, Kirby este alegerea perfectă! De peste 100 de ani, clienții din întreaga lume au lăudat Kirby pentru fiabilitatea sa de neegalat și performanța legendară. Dar ce înseamnă "aspirator de curățare profundă" și ce poate face exact Kirby? Pregătește-te să afli mai multe despre modul în care aspiratorul nostru, fabricat în America, nu doar că îți va curăța casa, dar te va lăsa și liniștit, știind că locuința ta este "Kirby curată".

ȘAMPON

Covor | Covoare | Mobilă

Șamponarea covoarelor este un pas esențial pentru a vă menține casa curată. Din păcate, unele șampoane saturază excesiv covorul, folosesc substanțe chimice dure sau introduc elemente străine în casa dvs. Din fericire, Kirby, cu sistemul său de șamponare multi-suprafață, rezolvă toate aceste probleme, oferind în același timp o curățare incredibilă.

MOP & SCRUB

Foioase | Vinil | Gresie și faianță

O casă devine cu adevărat un cămin atunci când este plină de dragoste, dar cum poate cineva să iubească o casă cu podele murdare? Folosirea unei mături vechi și a unei galeti de gunoi pentru a vă menține podelele curate pur și simplu nu funcționează. Aici intervine Kirby. Când vă mândriți de casa voastră, evitați cu orice preț podelele murdare. Cu Kirby, veți experimenta liniște sufletească știind că puteți elimina murdăria pe care alte sisteme de curățare au lăsat-o în urmă.

Programează o vizită la domiciliu

Achiziționarea unui sistem Kirby printr-un distribuitor Kirby autorizat vă oferă posibilitatea de a testa Sistemul de curățare a caselor Kirby în casa dvs. fără nicio obligație! Obțineți sfaturi personalizate de curățare, îndrumări privind utilizarea accesoriilor și multe altele! Programează-ți demo-ul azi!

Intrebări frecvente

MENTENANȚĂ GENERALĂ

Pentru a scoate duza de alimentare sau capul frontal al aspiratorului, asigurați-vă mai întâi că unitatea este oprită și deconectată. Apăsați pedala Toe-Touch până la capăt. Apoi, ridicați capota farului, trageți mânerul de ridicare a curelei spre dvs. și rotiți-l în sens invers acelor de ceasornic până când săgețile roșii se aliniază. Odată ce săgețile de citit sunt aliniate, rotiți blocarea accesoriilor în sens invers acelor de ceasornic, ceea ce va elibera duza de alimentare. Acum puteți scoate duza și atașa următorul accesoriu și coborîți capota.

Pentru a atașa din nou duza de alimentare, urmați pașii de mai sus pentru a scoate accesoriul atașat. Odată ce este oprit, cureaua de pe duza de alimentare ar trebui să fie întinsă pe cârligul din interior. (Dacă nu este, răsturnați mânerul de ridicare a curelei și rotiți-l în sens invers acelor de ceasornic până când săgețile roșii se aliniază. Cârligul ar trebui să prindă și să întindă centura în interior.) Așezați cele două cârlige din spatele duzei de alimentare peste bara de atașare pe partea frontală a aspiratorului. Apoi împingeți duza împotriva unității și rotiți blocarea accesoriilor în sensul acelor de ceasornic pentru a se bloca în poziție. Scoateți mânerul de ridicare a curelei și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază. Acest lucru va elibera cureaua din cârlig pentru a învârti rola de perie.

Pentru sistemele Kirby noi achiziționate de la un Distribuitor autorizat sau prin Kirby.com, există o garanție limitată de trei ani și un program de revizie a fabricii pe viață. Vă rugăm să verificați aici pentru detalii despre planul de garanție și programul de revizie.

Nu, garanția limitată de trei ani din fabrică, programul de revizie a fabricii pe viață și Planul de incendiu nu sunt transferabile. Acestea sunt valabile numai pentru proprietarul inițial al sistemului Kirby și necesită documente care să ateste dovada proprietății inițiale și data achiziției.

Mai întâi, asigurați-vă că unitatea este conectată la priză și apoi verificați dacă accesoriul conectat la unitate este atașat corect. În funcție de atașamentul pe care îl utilizați, asigurați-vă că duza electrică, furtunul, sistemul de șampon pentru covoare sau protecția pentru admisia de aer sunt atașate corect. Apoi, verificați dacă Mini Emptor, Sampon Take sau Hose sunt atașate corect pe lateral. Dacă toate acestea sunt conectate corect, unitatea ar trebui să pornească.

Noile sisteme Kirby sunt vândute prin Distribuitori Kirby independenți autorizați sau prin Kirby.com

Vă recomandăm să utilizați lacul pentru metal Flitz.

Este posibil ca cureaua să nu se rotească liber pe rola de perie. Scoateți mânerul de ridicare a curelei și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază. Acest lucru va elibera cureaua din cârlig pentru a se întoarce liber pe rola de perie. Asigurați-vă că verificați rola de perie pentru a vedea dacă nu există fire de păr încâlcite sau resturi care ar putea să o împiedice să se rotească liber.

Pentru achizițiile efectuate prin Kirby.com, contactați-ne la 1-800-494-8586. Pentru achizițiile efectuate prin intermediul unui Distribuitor Independent, vă rugăm să contactați Distribuitorul dvs. menționat în contract sau să verificați extrasul dvs. bancar pentru a vedea numele companiei financiare.

Pentru a determina data de fabricație a produsului de curățare, localizați codul de dată care a fost imprimat pe sticlă. Apoi, utilizați ghidul de mai jos pentru a determina data de fabricație a sticlei dvs. de produse de curățare.

CONVENȚIA CODULUI DE DATE

„A(Y)(DDD)”

A, B, (…) = primul lot trecut în acea zi, al doilea lot trecut în acea zi, (…)
(Y) = ultima cifră a anului în care a trecut sucul
(DDD) = Julien data zilei sucului trecut

EXEMPLU

A0001 ar fi primul lot transmis la data de 1/1/2020.

ASPIRARE

Aceasta este pedala ta Neutru/Drive. Când aspirați sau utilizați șamponul pentru covoare în poziție verticală, apăsați pedala Drive (D). Acest lucru activează asistența electrică Tech Drive® pentru a facilita împingerea Kirby-ului.

Pentru echilibrul utilizării produsului (adică curățarea suprafețelor dure ale podelei, aspirarea în modul recipient cu furtun atașat, aspirarea în modul de mână, utilizarea pompei de aer, a unui accesoriu turbo etc.), apăsați pedala neutră (N).

Există o linie de umplere pe punga de unică folosință și atunci când murdăria ajunge pe această linie, ar trebui să înlocuiți punga de unică folosință, deoarece nu mai filtrează corect. Asigurați-vă că utilizați numai pungi de filtrare Kirby autentice, disponibile aici, pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră Kirby se curăță corect.

Nu vă sugerăm să spălați punga exterioară sau să o udați.

Există câteva motive pentru care acest lucru se poate întâmpla. Este posibil ca aspiratorul să nu fie setat la înălțimea potrivită. Dacă duza este prea sus de podea, peria nu va ajunge pe podea pentru a o curăța corect. Pentru a regla înălțimea, pur și simplu apăsați pedala tactilă de pe partea laterală a unității.

Un alt motiv poate fi faptul că rola de perie nu se întoarce. Dacă indicatorul luminos al rolei periei de pe duză nu este aprins, aceasta ar putea însemna următoarele: rola periei nu se rotește liber sau cureaua alunecă, este ruptă sau nu este cuplată. Pentru a cupla rola de perie, ridicați mânerul de ridicare a curelei și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază.

În cele din urmă, s-ar putea să ai o geantă plină. Verificați punga de filtrare de unică folosință pentru a vedea dacă este plină și înlocuiți-o dacă este.

Nu. Nu folosi Kirby-ul pentru a scoate apa de pe podea sau de pe covor.

ȘAMPONARE

În primul rând, utilizați numai șampon pentru covoare Kirby autentic cu sistemul dumneavoastră. Deșurubați capacul mare de la rezervorul de șampon și utilizați-l pentru a măsura șamponul pentru covoare. Nu folosiți capacul din sticla șamponului pentru a măsura. Pentru o cameră mică, umpleți rezervorul cu apă până la prima linie de pe partea laterală a rezervorului și adăugați un capac de șampon. Pentru a curăța o cameră mare, umpleți rezervorul până la a treia linie și adăugați trei capace de șampon.

Pentru echilibrul utilizării produsului (adică curățarea suprafețelor dure ale podelei, aspirarea în modul recipient cu furtun atașat, aspirarea în modul de mână, utilizarea pompei de aer, a unui accesoriu turbo etc.), apăsați pedala neutră (N).

Pentru a produce spumă în mod corespunzător, ecranul de spumă și buretele de spumă trebuie să fie la locul lor pe rezervorul de șampon. Pentru a verifica acest lucru, scoateți rezervorul și asigurați-vă că sunt corect la locul lor.

Acest lucru ar putea fi din unul dintre cele două motive. Ecranul de spumă și/sau buretele de spumă nu sunt la locul lor. Dacă nu este la locul său, acest lucru ar permite distribuirea prea multă apă, umezindu-vă prea mult covorul.
Curățarea în mod repetat a aceleiași zone ar provoca, de asemenea, acest lucru. Pentru a evita udarea excesivă înainte, permiteți sistemului să distribuie un strat de spumă pe covor și apoi rotiți supapa rezervorului de șampon la OPRIT înainte de a reveni peste zona pentru a lucra cu spumă și a curăța covorul.

Un alt motiv poate fi faptul că rola de perie nu se întoarce. Dacă indicatorul luminos al rolei periei de pe duză nu este aprins, aceasta ar putea însemna următoarele: rola periei nu se rotește liber sau cureaua alunecă, este ruptă sau nu este cuplată. Pentru a cupla rola de perie, ridicați mânerul de ridicare a curelei și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază.

În cele din urmă, s-ar putea să ai o geantă plină. Verificați punga de filtrare de unică folosință pentru a vedea dacă este plină și înlocuiți-o dacă este.

Verificați pentru a vă asigura că aveți atât ecranul pentru spumă, cât și buretele. Ecranul pentru spumă intră în orificiul mic de pe rezervor, furtunul trece peste el și buretele intră în orificiul mare de pe rezervor.

 

Sărbătorim împreună trei decenii de performanță
(1994-2024)

Kirby rămâne în definitiv cel mai performant sistem de curațare și igenizare pentru case individuale și orice tip de locație: birouri, hoteluri, ballroom-uri etc.

Echipa noastră este aici pentru a vă transmite mai multe detalii despre ofertele noastre speciale și pentru a împărtăși bucuria acestei aniversări cu toți fanii Kirby din Romania.

Salutare 👋
Discută cu noi, aici!