parallax background

TESTEAZĂ ÎN VOIE LA TINE ACASĂ

Sistemele Kirby sunt vândute exclusiv de distribuitori Kirby independenți prin demonstrații la domiciliu. Acesta este singurul mod de a vă asigura că veți obține un sistem Kirby autentic, împreună cu avantajele unei garanții din fabrică, a programului de revizie gratuită și multe altele.PROGRAMEAZĂ VIZITA LA DOMICILIU

CAUTĂ UN DISTRIBUITOR KIRBY

Permite-ți luxul de a găsi un distribuitor Kirby independent autorizat în locația preferată! Contactează distribuitorul Kirby pentru a programa o demonstrație în confortul propriei case, pentru a comanda consumabile de curățare sau pentru a întreține sistemul Kirby. Indiferent care sunt nevoile tale, distribuitorul Kirby local te va ajuta să păstrezi casa curată în anii următori.

Achiziționarea unui sistem Kirby printr-un distribuitor Kirby autorizat vă oferă posibilitatea de a testa Sistemul de curățare a caselor Kirby în casa dvs. fără nicio obligație! Obțineți sfaturi personalizate de curățare, îndrumări privind utilizarea accesoriilor și multe altele! Programează-ți demo-ul azi!