TESTEAZĂ ÎN VOIE LA TINE ACASĂ

Sistemele Kirby sunt vândute exclusiv de distribuitori independenți Kirby prin demonstrații la domiciliu. Acesta este singurul mod de a vă asigura că veți obține un sistem Kirby autentic, împreună cu avantajele unei garanții din fabrică, a programului de revizie gratuită și multe altele.

Programează o vizită la domiciliu

Achiziționarea unui sistem Kirby printr-un distribuitor Kirby autorizat vă oferă posibilitatea de a testa Sistemul de curățare a caselor Kirby în casa dvs. fără nicio obligație! Obțineți sfaturi personalizate de curățare, îndrumări privind utilizarea accesoriilor și multe altele! Programează-ți demo-ul azi!

Ai oportunitatea unei prezentări
GRATUITE la domiciliu

Permiteți-vă luxul de a găsi un distribuitor Kirby independent autorizat în locația preferată! Contactați distribuitorul Kirby pentru a programa o demonstrație în confortul propriei case, pentru a comanda consumabile de curățare sau pentru a întreține sistemul Kirby. Indiferent care sunt nevoile tale, distribuitorul Kirby local te va ajuta să păstrezi casa curată în anii următori.

Sărbătorim împreună trei decenii de performanță
(1994-2024)

Kirby rămâne în definitiv cel mai performant sistem de curațare și igenizare pentru case individuale și orice tip de locație: birouri, hoteluri, ballroom-uri etc.

Echipa noastră este aici pentru a vă transmite mai multe detalii despre ofertele noastre speciale și pentru a împărtăși bucuria acestei aniversări cu toți fanii Kirby din Romania.

Salutare 👋
Discută cu noi, aici!