Kirby logo Kirby worldwide
Compania Kirby Despre noi Cumpara Cariere Sistemul Sentria Produse de curatire Intrebari frecvente


Produse de curăţenie

Produse de curăţenie împotriva alergiilor

Şampoane

Soluţie pentru scos petele

Şampoane pentru mutiple întrebuinţări

Produse odorizante

Saci de praf şi piese de schimb

 

Produse de curăţenie

Chiar dacă Dvs.vă „luptaţi” cu praful, nisipul, bacteriile, alergenii, petele sau mirosurile puternice, Kirby Produse de Curăţenie au soluţia în rezolvarea problemei Dvs. Curăţă, dă strălucire şi protejează covoarele Dvs., mobila tapiţată, şi suprafeţele dure. Datorită Produselor de Curăţenie Kirby, casa Dvs.va arăta şi va mirosi foarte bine pentru familia şi pentru musafirii Dvs.

 

 

 

Şampoane >>

Şamponul de Control a Alergenilor

Curăţă şi dă strălucire covoarelor „obosite” şi contracarează abilitatea acarienilor şi a altor alergeni să provoace reacţii alergice! Formula noastră cu spumă uscată este foarte uşor de folosit şi previne umezeala în exces, ceea ce poate dăuna dosul covorului şi poate crea un strat neplăcut pe dosul covorului. Este rapid, uşor de folosit şi se usucă foarte repede fără să facă mizerie.

Se luptă cu acarienii! Şamponează covorul!

 • neutralizează particulele de acarieni făcîndu-i inofensivi şi nu mai provoacă reacţii alergice
 • formula cu spumă uscată se usucă foarte repede
 • curăţă şi dă strălucire covorului
 • se foloseşte numai cu Sistemul de Curăţenie Kirby

 

Şamponul PreTratament pentru zone cu trafic intens

V-aţi săturat să vedeţi mereu covorul de la intrarea în bucătărie încîlcit – Scăpaţi de această situaţie cu acest şampon pretratament foarte uşor de folosit. Pur şi simplu aplicaţi 5 minute înainte de şamponare pentru a îndepărta petele rezistente şi pentru a readuce la viaţă covorul Dvs.

 • este bun pentru scări şi zonele din faţa uşilor
 • pentru rezultate bune aplicaţi 5 minute înainte de şamponare

 

 

Şampon de Covor pentru proprietarii de animale

De fiecare dată cînd intraţi într-o casă vă puteţi da seama imediat cine – sau ce locuieşte acolo? Nu lăsaţi să se întîmple acest lucru la Dvs.în casă. Animalele Dvs., aşa preţioase cum sînt, nu le lăsaţi să vă distrugă casa cu mirosurile neplăcute. Într-un final, există un şampon pentru covor care are grijă de mizeria lăsată de animale din casa Dvs.

Elimină mirosurile pisicilor: Nu numai că curăţă şi dă strălucire covorului Dvs., dar elimină mirosurile cîinilor şi deasemenea a pisicilor. Formula noastră superioară de îndepărtare a mirosurilor penetrează în adîncime covorul Dvs.cu formula de spumă uscată, fortificată cu enzime care elimină mirosurile de animale şi petele.

 • îndepărtează petele şi mirosurile
 • curăţă şi odorizează în acelaşi timp
 • nu lasă reziduuri de mizerie

 

Kirby Spumă pentru Covor şi Cîrpa de Curăţat

 • face ca scările învechite să aparţină trecutului
 • interiorul maşinii va arăta ca nou
 • protejează investiţia Dvs.

Nu este nevoie să achiziţionaţi un aparat mare pentru curăţarea unei suprafeţe mici. Kirby Spumă pentru Covor şi Cîrpa de Curăţat este ca un minisistem de şamponare. Este perfect pentru zone mici sau pentru pete greu accesibile. Spray-ul special dispersează spuma care penetrează mizeria. Folosiţi-l în mod regulat pentru a păstra casa şi interiorul maşinii Dvs.în stare foarte bună. Curăţă şi dă strălucire.

 • nu lasă în urmă reziduuri lipicioase
 • este foarte bun de folosit pentru covoarele de pe scări, banchetele de la maşină, covoraşe, mobila de pe scări şi alte materiale care se pot spăla

Kirby Protector de Covoare şi Scări

Covorul Dvs.are pete? Este covorul Dvs.decolorat din cauza mizeriei? Este mobila Dvs.de pe scări mată şi arată murdar? Cu o simplă aplicare puteţi preveni aceste scenarii şi puteţi proteja frumuseţea covorului şi a mobilei.

Kirby Protector de Covoare şi Scări crează un teren defensiv care previne repătarea şi păstrează mizeria la suprafaţă de unde poate fi uşor aspirată. Pentru rezultate foarte bune, spray-aţi pe covor apoi şamponaţi. O singură aplicare oferă protecţie pentru mai bine de şase luni!

 • este nontoxic şi sigur pentru oameni şi animale
 • se aplică cu Kirby Sistem de Curăţenie, sau cu spray-ul portabil uşor de folosit