Kirby logo Kirby worldwide
Compania Kirby Despre noi Cumpara Cariere Sistemul Sentria Produse de curatire Intrebari frecvente


Produse de curăţenie

Produse de curăţenie împotriva alergiilor

Şampoane

Soluţie pentru scos petele

Şampoane pentru mutiple întrebuinţări

Produse odorizante

Saci de praf şi piese de schimb

 


Produse de curăţenie

Produse de Reducere a Alergenilor

Puteţi reduce expunerea Dvs.la alergenii din casă folosind Sacii de Filtrare, şampoanele fabricate special pentru acest lucru, protectoare ale covoarelor şi spray-ul de control al alergenilor. Folosind Produsele de Reducere a Alergenilor, se va reduce considerabil expunerea Dvs. la alergenii din interior, rezultatul fiind o casă mai sigură şi o familie mai fericită.

Produse de Curăţat

Chiar dacă în casa Dvs.aveţi praf, nisip, bacterii, alergeni, pete sau mirosuri persistente, Compania Kirby are un produs special fabricat pentru a întîmpina cerinţele Dvs.cele mai exigente. Linia noastră completă de Produse pentru Întreţinerea Curăţeniei atacă aceste probleme de curăţenie ale covoarelor Dvs., ale mobilierului tapiţat, ale accesoriilor şi ale altor zone greu accesibile. Toate Produsele noastre de Întreţinere a Curăţeniei sînt biodegradabile şi sînt fabricate conform standardelor pentru care sistemul nostru de curăţenie este cunoscut.

Consumabile şi Piese de Schimb Kirby

Protejaţi-vă investiţia şi feriţi-vă sistemul Kirby de slabele performanţe prin folosirea pieselor de schimb şi a consumabilelor patentate Kirby, cum ar fi: saci de hîrtie, curea de antrenare, sac exterior, cordon de alimentare, şi accesoriile speciale. Dacă piesele pe care le folosiţi nu sînt patentate Kirby atunci nu veţi beneficia de Calitatea Kirby.

Pentru comenzi şi detalii, contactaţi-ne:

S.C. DREN COMPANY S.R.L.
Bucuresti, sector 1, str. Fagaras nr. 15
Tel/fax: (021) 313 77 12, (021) 313 77 26, (021) 313 76 66
E-mail: contactkirby@kirby.ro

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre de curatenie, click aici.