Kirby logo Kirby worldwide
Compania Kirby Despre noi Cumpara Cariere Sistemul Sentria Produse de curatire Intrebari frecvente


12 adaptoare

Filtrare HEPA

Fabricat să dureze

 

Fabricat să Dureze

Sistemul de curăţenie Kirby Sentria este fabricat din aluminiu lustruit la exterior şi care rezistă ani de zile unei folosinţe îndelungate. De fapt, carcasa din duraluminiu este cunoscută ca fiind amprenta calităţii şi a durabilităţii. Compania Kirby continuă să investească puternic în testarea cu tehnologia modernă şi să fabrice echipamentul pentru a dezvolta şi pentru a îmbunătăţi produsul nostru. Standardele de excelenţă, care sînt permanent monitorizate de către echipa specializată pentru a realiza acest lucru, conferă Distribuitorilor şi clienţilor siguranţa că sistemul de curăţenie Sentria pe care l-au scos din cutie este fabricat cu foarte mare precizie şi este foarte bine testat. Aceste dezvoltări solidifică reputaţia Kirby prin crearea unui produs care este fabricat să dureze şi garantează poziţia sa de leader în industria aparatelor de casă.

Rată 1 în Fiabilitate: Sistemul de curăţenie Kirby are rata 1 în Fiabilitate dintre cele mai populare produse care se comercializează în magazine.

  • Vă veţi bucura decenii la rînd de folosirea acestui aparat: Mulţi clienţi folosesc sistemul lor de curăţenie timp de decenii şi beneficiază de avantajele Planului de Recondiţionare pe viaţă.
  • Susţinut de garanţie timp de 3 ani.
Aparatul meu Kirby pe care îl am de 30 de ani încă îşi face treaba
“Aspiratorul Dvs. este prezent în vieţile noastre de atîţia ani, de la efectuarea stagiului militar ... şi pîna acum, în căminul nostru, la fel de harnic ca şi la începuturile sale din mai 1977...este cea mai buna achiziţie a noastră.”
Donald
Grand Rapids, MI, SUA