Kirby logo Kirby worldwide
Compania Kirby Despre noi Cumpara Cariere Sistemul Sentria Produse de curatire Intrebari frecvente


Istoria Kirby

Comentarii despre Kirby

Aprobat de experţi

 

Preţuirea Produsului Nostru

De peste 90 de ani, sistemul de curăţenie Kirby a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să se bucure de casele lor. Noi am făcut ca procesul de curăţenie să fie rapid şi uşor, oferindu-vă mai mult timp pentru a vă bucura de lucruri mai importante în viaţă, avînd mintea limpede ştiind că locuinţa Dvs. este în siguranţă şi oferă un ambient plăcut pentru familie şi pentru oaspeţi. Deasemenea, sistemul Kirby vă ajută să vă protejaţi investiţia pe care aţi făcut-o privind achiziţionarea de parchet şi mobilă. Dar vă rog să nu ne credeţi pe cuvînt, iată ce au de spus clienţii noştri...

Un Prieten adevărat
“Am intrat în posesia aspiratorului Kirby înca din 1997 şi de atunci a devenit mâna mea dreaptă şi ajutorul meu de nădejde cu care îndepărtez din casă lucrurile nedorite şi murdare. Kirby este un prieten adevărat!
Felicitări celor ce l-au creat!”
Cu stimă,
Tanţa Barbălată
Bucureşti, România
Bijuterie în casă
“Este aparatul sufletului meu, cu care pot face cea mai bună curăţenie. Recomand tuturor această bijuterie de aparat.”
Nagoda Maria
Bucureşti, România
Face parte din familie
“…îmi iubesc aspiratorul Kirby. Este ca un animal de casă. Îl folosim în mod constant. Nu este numai un aparat, face parte din familie. Dealerul care ni l-a vîndut este extraordinar. M-am gîndit că trebuie să ştiţi...Aş putea spune, 10, 10, 10 +++!”
Cu respect,
Carol
Fayetteville, Arkansas
Este foarte folositor!
“Vă scriu pentru a vă felicita referitor la sistemul de curăţenie pe care ni l-aţi arătat. Sîntem foarte încîntaţi de el pentru că este foarte folositor. Dorim să vă mulţumim pentru minunatul sistem de curăţenie.”
Ai Dvs.,
Francisco G., Teresa F.
Valldoreix, St. Cugat
Spania
Vă sunt recunoscătoare pentru podeaua mea curată şi lipsită de păr (de căţel şi pisică)
“De curînd am cumpărat un sistem Kirby de la compania Dvs. şi totuşi ar trebui să vă scriu pentru a vă informa cît de mulţumit sînt de el. Aspir în fiecare zi deoarece am o reptilă de 11 luni, 5 pisici şi 2 cîini.
Într-o eră în care atît de multe produse nu se ridică la aşteptările pe care le furnizează prin reclame, aspiratorul Dvs. face exact ceea ce aţi spus că face. Sînt un fanatic al curăţeniei şi am încercat multe aspiratoare de-a lungul timpului. Nu am găsit niciodată un aspirator care să fie atît de remarcabil şi de minunat aşa cum este Kirby. Vă sînt recunoscătoare pentru podeaua mea curată şi lipsită de păr (de căţel şi pisică). Mă simt mult mai bine acum cînd îmi las puiul de reptilă să se plimbe pe podea.”
Al Dvs.,
Dawn
El Mirage, Arizona
Covoarele arată ca noi
“...am început să apreciez (sistemul Kirby) după ce am văzut covoarele Persane ale părinţilor mei care se aflau în casa lor mai bine de 30 de ani. Spun, am apreciat deoarece cînd sistemul Kirby a început să cureţe murdăria de pe ele (deşi respectivele covoare erau curăţate regulat cu un aspirator bun), a avut loc atingerea magică. Sistemul Kirby a făcut în aşa fel încît covorul a revenit la culorile sale originale. Concluzionez prin faptul că un aspirator curăţă la suprafaţa covorului – Kirby curăţă în profunzime.
Maria Jose T.
Lisabona, Portugalia