Kirby logo Kirby worldwide
Compania Kirby Despre noi Cumpara Cariere Sistemul Sentria Produse de curatire Intrebari frecvente


Istoria Kirby

Comentarii despre Kirby

Aprobat de experţi

 

Istoria Kirby

Un Om cu Idei

Jim KirbyCel mai bine cunoscut prin sistemul de curăţenie care îi poartă numele, Jim Kirby a fost un inventator în toată perioada sa de adult. Scopul său în viaţă a fost să reducă sau să elimine orice substanţă toxică în orice formă ar exista aceasta. Peste 200 de patente şi o grămadă de produse utilizate astăzi, sînt tribute ale succesului său.

Primul model pe care l-a dezvoltat în anul 1906 implică apa pentru separarea murdăriei. După ce a luat la cunoştinţă inconvenientele privind golirea recipientului cu apa murdară, el a început să aibă idei mai bune. În 1907, el a dezvoltat un aspirator care împinge aerul poluat într-un sac care filtrează murdăria.

Jim a continuat îmbunătăţirea designului aspiratorului şi după Primul Războiul Mondial a început producţia comercială a produselor sale. În 1925, sistemul electric Vacuette, cu peria de lustruit detaşabilă şi cu mîner detaşabil, a fost predecesorul modelelor de astăzi şi a reprezentat embrionul a ceea ce urma să devină Kirby – un sistem faimos în întreaga lume.

Îmbunătăţiri ale Produsului

Compania Kirby s-a dedicat perfecţionării acestui produs şi pe parcursul anilor a realizat îmbunătăţiri continue ale designului şi ale funcţiilor sale. Prin adăugarea Schimbătorului Cutiei de Viteze aspirarea se face aproape fără efort. Sistemul sacului patentat, cu rata HEPA 11, filtrează mai mult de 99% din particulele mai mici de 3 microni incluzînd alergenii din casă. Unitatea de bază are acum o turbină mai puternică, mai durabilă, refabricată cu ajutorul NASA. Aceste îmbunătăţiri, şi chiar multe altele, creează un sistem Kirby reprezentînd cea mai bună investiţie pe care o poate face un proprietar de casă familiei şi casei sale.

Necesitatea Demonstraţiei acestui Produs

Compania Kirby a devenit o organizaţie de vînzări directe în anul 1920, fiind pionierul demonstraţiilor în casă, pentru a prezenta sistemul de curăţenie Kirby clienţilor cărora li se oferă oportunitatea de a vedea şi de a încerca sistemul în propria lor casă înainte de a-l achiziţiona. Mii de oameni din întreaga lume au beneficiat deasemenea de la vînzarea acestui model pînă la oportunităţile nelimitate de a avea şi de a derula propria lor afacere ca şi Distribuitor Kirby Independent.

Oportunitatea are o Atracţie Universală

Astăzi, sistemele de curăţenie Kirby sînt vîndute în peste 70 de ţări permiţînd milioanelor de clienţi mulţumiţi să se bucure de curăţarea casei lor cu mai puţin efort.